Hotel Ter Duinen Brugge: Toeristische informatie

Ontdek Brugge ...

 • Te voet

  Wandelen is de meest aangewezen en rustgevende manier om de stad te verkennen. Doordat Brugge een kleine stad is, is het gemakkelijk om in een halfuur tijd van de ene kant naar de andere kant te stappen.

 • Per Boot

  Voor een rondvaart op de Brugse reien kunt u aan boord stappen op vijf verschillende aanlegplaatsen. De excursie duurt een halfuur en toont u de mooiste plekjes vanuit een geheel andere gezichtshoek.

 • Per Bus

  Geniet van een stadsrondrit aan boord van de comfortabele mini-busjes van Sightseeing Line. U wordt langs de mooiste plekjes van de stad gevoerd, met commentaar in uw eigen taal (via individuele koptelefoons). De busjes vertrekken vanop de Markt.

 • Per Fiets

  Brugge is een ideale stad om per fiets te verkennen. Wilt u fietsen huren gedurende uw verblijf? Geen probleem, er bevinden zicht talloze fietsverhuurwinkles in de binnenstad. Bij enkele krijgt u trouwens ook reductie op prijs (op vertoon van uw reductiekaart die u bij aankomst in het hotel verkrijgt).

  Fiets u liever in groep? Dan kunt u via volgende maatschappijen Brugge en zijn omgeving ontdekken: QuasiMundo (www.quasimundo.be), ThePink Bear Bike Tours (www.pinkbear.freeservers.com).  


» Website: www.brugge.be/internet/nl/toerisme/sightseeing/geleidebezoeken.htm

[1]