Varia

Schoonheids- en wellnessinstituut

Zin om even te genieten van een sauna of gelaatsverzorging? En dit alles dichtbij het hotel? Dan is schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh zeker iets voor u. Voor de nieuwsgierigen is er op 26 maart 2010 een opendeurdag "Ladies Day". Neem een kijkje op hun website...

» Website: www.lievemestdagh.be

Facebook

» Website: www.facebook.com/group.php?gid=246755148336&ref=ts

Stem op ons!

Bent u tevreden over ons hotel? Stem dan op ons! Dit kunt u doen met een simpele muisklip op deze URL. Bedankt!  

» Website: www.search-belgium.com/topsites/rankem.asp?id=628

Belforthotels

Hotel Ter Duinen is aangesloten bij de Belforthotels. De ´´Belforthotels´´ in Brugge zijn een groep charmehotels in statige herenhuizen. Ze zijn gelegen langs de reien (grachten),   in typische straatjes of aan schilderachtige pleinen.     De hoteleigenaars leiden zelf hun zaak. Zij garanderen u een warm onthaal en een persoonlijke service.


» Website: www.belforthotels.be

Stardekk

Stardekk.be, uw partner voor creatieve internet & grafische toepassingen. Wij bieden volgende diensten aan:   Database gestuurde websites, e-business, ontwerp van folders & visitekaartjes , e-mail marketing,   e-communication, aanleggen van databanken, professioneel webdevelopment en webdesign, redactioneel, vertaling, fotografie,   e-mailmarketing, grafisch werk, E-Payment, e-Commerce, internet, websites,   content management, cms of de   website manager, hosting,   e-commerce, e-business, flash, optimalisatie voor   zoekrobots, grafisch ontwerp .... Kortom, samen met onze partners proberen wij steeds een totaal pakket aan te bieden, om zo goed en zo snel mogelijk te kunnen   voldoen aan uw behoeftes !

» Website: www.stardekk.be

[1] 2 volgende